48 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Спельта чи полба – вид дикої пшениці, який довгий час не входив до нашого звичного раціону. Після відкриття корисних властивостей цієї зернової культури про неї заговорили як дієтологи, так і лікарі. Виявилося, що цей вид пшениці має унікальні переваги.
Колоски більше схожі не звичну пшеницю, але листя, як у диких трав. Зерно вкрите спеціальною оболонкою, яку легко відокремити від основи. Обробка спельта виявилася навіть зручнішою, ніж інші сорти пшениці. Пов'язано це з тим, що зерна її не мають жорсткої оболонки, на видалення якої йде багато часу.
Корисні властивості
Якщо ви дотримуєтеся дієти – полба стане гарною альтернативою іншим звичним продуктам. Корисні речовини зі складу цього злаку насичують організм, надаючи йому почуття ситості надовго. При цьому ви не відчуватимете тяжкості в шлунку.
Серед корисних речовин є безліч вітамінів та 14 основних мікроелементів, необхідних організму для щоденного розвитку.
Особливий бонус – внаслідок вживання спельти виробляється так званий гормон щастя, тому відмінне самопочуття гарантовано.
Амінокислоти у складі спельти зміцнюють нервову систему.
Чинить позитивний вплив на роботу серця, стабілізує тиск.
Працює як абсорбент, що збирає токсини, що накопичилися в організмі, після чого виводить їх.
У складі спельти міститься велика кількість білка. Саме тому продукт буде незамінним для всіх, чий організм виснажений дієтами та піддається фізичним навантаженням. Білки дозволяють швидко та ефективно відновлювати ресурси організму.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 14,7 г
Жири: 2,2 г
Вуглеводи: 61,2 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1410 кДж/337 ккал
Основні | |
---|---|
Вага | 0.5 кг |
Вид крупи | Полба |