132 ₴
У багатьох культурах конюшина це не просто унікальна рослина, вона володіє чарами і самої справжньою магією. Мікрозелень конюшини є якісним цілющим, природним продуктом.
Властивості конюшини:
Паростки конюшини надають жовчо - і сечогінний, протигрибкову, бактерицидну дію, виводить з організму важкі метали. Ефірні олії в пророщеній конюшині здатні надавати противірусну та протизапальну дію.
Пророщена конюшина - це потужний імуностимулятор, він здатний чистити кров і лімфу, зміцнювати стінки кровоносних судин, сприяти підвищенню їх еластичності, а також зниження їх проникності.
Конюшина для пророщування має спазмолітичний ефект, розслаблюючу дію на нервову систему, здатна боротися з клімактеричним синдромом жінок, сприятлива для серцево-судинної системи. Конюшина захищає від кислотного голодування, отруєнь та іонізуючої радіації, покращує імунітет і регенерацію.
Поживна цінність конюшини:
Проростки конюшини багаті білками. У них містяться вітаміни (А - бета-каротин, група В, Е, С, K, PP), мінерали: фосфор, калій, кальцій, магній, залізо, селен, магній, хром, мідь. В конюшині також містяться ізотрифолін і глікозиди трифолін, алкалоїди, дубильні речовини, ефірна олія, сапоніни, органічні кислоти (кумариновую, саліцилову), протигрибкову речовина - трифоліризин, рідкісні речовини - ізофлавоноїди.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 17,8 г
Жири: 22,2 г
Вуглеводи: 44,2 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1569 кДж/375 ккал
Основні | |
---|---|
Вага | 0.5 г |
Упаковка | Дой-пак |
Тип | Конюшина |