
385 ₴
Показати оптові ціниКопчена паприка - це слабожгучій мелена пряність з копченого червоного стручкового перцю, яка має солодкуватий смак і неповторним ароматом з димними нотками.
Перед приготуванням спеції перець піддається копчення, що надає паприці ще більш насичений аромат і смак.
Димний запах цієї спеції додає незабутній смак страв і закохує в себе з перших секунд.
Копчена паприка дуже популярна в болгарській, угорської, мексиканської і азіатської кухні.
Паприка сприятливо впливає на організм:
• покращує кровообіг і полегшує біль в суглобах;
• заспокоює нервову систему і бореться з безсонням;
• зміцнює імунітет;
• стимулює ріст волосся і нігтів;
• підвищує апетит і покращує роботу шлунково-кишкового тракту.
Копчена паприка відмінно поєднується з куркумою, кмином, кардамоном, орегано, петрушкою, часником, розмарином і шафраном. Ароматну пряність можна додавати в страви з м'ясом, рибою, морепродуктами, овочами, квасолею, соуси, супи, маринади і салатні заправки.
Паприку не потрібно довго піддавати термічній обробці, так як вона починає гірчити, а краще нагрівати в маслі, або воді в самому кінці приготування.
Якщо Ви ще не використовували копчену паприку в своїх кулінарних рецептах, то обов'язково спробуйте, адже вона здатна надати Вашим стравам незабутній смак і аромат.
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 1000 г |
| Країна виробник | Україна |
| Упаковка | Дой-пак |
| Тип спецій | Паприка |