

193 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Соєве молоко з'явилося в Східній Азії. Для його отримання беруть соєві боби і замочують на кілька годин. Потім розмочені боби подрібнюють до стану пюре, а після це пюре піддається термічній обробці у вигляді варіння.
Після охолодження отриманої рідини вона фільтрується і, власне, виходить готовий продукт — соєве молоко. Дана рідина досить багата білком — близько трьох відсотків від загальної маси, а також різними мікроелементами. При промисловому виробництві кінцевий продукт додатково збагачується такими вітамінами, як кальцій і В12 для максимальної подібності соєвого молока з коров'ячим в плані поживної цінності.
Найголовніше корисне властивість соєвого молока, що за своєю поживністю воно не поступається традиційному коров'ячому молоку. Соєве молоко містить приблизно таку ж кількість білка, як і молоко тваринного походження. У натуральному вигляді воно містить менше кальцію, ніж коров'яче, але часто виробники штучно збагачують соєве молоко і кальцієм.
У порівнянні з коров'ячим молоком, соєве містить набагато менше насичених жирів і не містить холестерину, що робить цей продукт дієтичним. Також, соєве молоко простіше засвоюється, так як не містить у своєму складі галактозу. Тому, воно може стати відмінною заміною коров'ячого у разі, якщо є непереносимість організмом коров'ячого молока.
Крім цього, в соєвому молоці високий відсоток вмісту вітаміну Е і лецитину, а також ізофлавонів, які є фітоестрогенами — речовинами, що роблять вплив на обмін речовин і гормональний фон.
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 500 г |
| Країна виробник | Польща |
| Склад | Соєве молоко сухе, мальтодекстрін, кукурудзяній крохмаль. |