
144 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Фініковий оцет виготовляється за найдавнішим рецептами, відомим людству ще з часів існування Вавилона 5000-річної давності. Спочатку він використовувався в основному як антисептик, але незабаром близькосхідні кухаря знайшли йому застосування і в кулінарії. Натуральний оцет з фініків додасть незвичайний аромат і смак ваших страв і випічки.
Він по праву вважається універсальною спецією для гарячих м'ясних страв, яка значно покращує їх смак. Його можна використовувати і в якості маринаду, щоб м'ясо стало ніжнішим і набуло незвичайну м'якість. Багато хто використовує оцет як заправку для салату поряд з оливковою або кунжутним маслом.
Оцет з фініків має легкий проносний ефект. Саме тому його рекомендується додавати в їжу для поліпшення травлення. Саме тому їм часто присмачують важкі і жирні страви. Крім того, він поліпшує обмін речовин.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Fimtad |
| Країна виробник | Туреччина |
| Упаковка | Скляна пляшка |
| Об`єм | 500 мл |
| Концентрація | 5 % |
| Склад | |
| Склад | Фініковий оцет, консервант 5% |