

168 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Термін придатності до 09.12.24
Песто Rosso- це знаменитий італійський соус з яскравим і чудовим поєднанням ароматних томатів. Песто винайшли в Генуї, в області Лігурія, що розташована на півночі Італії. Свою назву соус отримав від італійського слова «розтирати». Соус песто готують, ретельно розтираючи все інгредієнти. Цей соус цікавий тим, що для його приготування не потрібно ніякої теплової обробки: інгредієнти просто слід подрібнити і змішати.
Італійський соус песто подають до пасти і різноманітних страв з макаронних виробів, використовують як самостійний соус, а також в якості основи для іншого соусу. Риба, запечена з песто, набуває своєрідний пікантний ніжний смак. Песто чудово доповнить запечене м'ясо або птицю, ідеально проявить себе в салаті зі свіжих овочів або в овочевому карпаччо. І звичайно, стане відмінним доповненням до сиру або овочевий закуски.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Barilla |
| Країна виробник | Італія |
| Упаковка | Скляна банка |
| Вага | 200 г |