158 ₴
Показати оптові ціниЛавровий лист - кулінарна назва листя благородного лавра, вічнозеленого середземноморського рослини Laurus nobilis сімейства лаврових. Свіже листя лавра - дуже ароматні, але досить гіркі; при висушуванні гіркоту помітно пропадає, зате аромат не дуже сильно зменшується.
Корисні властивості
В першу чергу слід відзначити, що лавровий лист - потужний антисептик. По-друге, при постійному вживанні такої приправи, можливо запобігти раку. Але це ще не все, на що здатний лавровий лист. Він допомагає вивести шлаки з організму, підвищити імунітет, порушити апетит. Більш того, в його склад входить такі важливі вітаміни і корисні речовини як: вітаміни В, С, А, РР і мідь, селен, калій, марганець залізо.
Застосування
Лавровий лист використовують на кухні, додаючи в різні страви. Також, його застосовують для заготівлі м'яса на шашлик.
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Тип спецій | Лавровий лист |