25 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Ярова пшениця відноситься до трав'янистих рослин з родини мятлікові, на сьогоднішній день це одна з головних сільськогосподарських в усьому світі. Ярова пшениця відноситься до високоцінних культур завдяки відмінним хлібопекарським властивостям. Зерно ярої пшениці має високі хлібопекарські і круп'яні якості, містить більше білка, ніж зерно озимої пшениці. Зерно ярої пшениці має високий вміст білка (14-16% м'яка, 15-18% тверда) і клейковини - 28-40%. Зерно ярої пшениці використовується для виробництва кращих сортів макаронів і манної крупи.
Пшениця ефективно справляється з очищенням організму. За рахунок наявності клітковини, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, прискорює метаболізм. Насіння пшениці знімають напругу, заспокоюють нервову систему і борються з безсонням.
Органічні насіння пшениці позитивно впливають на стан нігтів, шкіри. За рахунок багатого на вітаміни складу, пшениця очищає шкіру, зміцнює нігті. Більш того, ця культура лікує дистрофію.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 11,8 г
Жири: 2,2 г
Вуглеводи: 59,5 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1276 кДж/305 ккал
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.5 кг |
Упаковка | Пакет |
Вид крупи | Манна |