200 ₴
Манго фруктовий порошок (Амчур) отримують з плодів манго. Їх збирають, нарізають тонкими скибочками, сушать на сонці і розтирають в порошок. Для приготування 1 кг амчура потрібно переробити близько 25 кг плодів зеленого манго.
Порошок манго має приємний смак з легким фруктовим присмаком. Аромат - пряний з легкими фруктовими нотками.
Застосування в медицині:
- Страви і напої з манго збагачують клітини крові і мозку, освіжають і миттєво знімають втому;
- Амчур здатний поліпшити настрій і побороти депресивні стани;
- Сприятливо діє на роботу тонкого кишечника;
- При простудних захворюваннях і при грипі вживання манго прискорить одужання.
- Додавати порошок манго рекомендується в кінці приготування, щоб зберегти його кисло-солодкий смак і додати страві фруктову нотку;
- Якщо додати до м'яса амчур, то воно стане м'якше і придбає приємну кислинку;
- Порошок манго служить ідеальним доповненням до супів з бобових і зернових;
- Порошок манго використовують для приготування солодощів, а також для заправки фруктових салатів.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Упаковка | Дой-пак |
Основні атрибути | |
Культура | Манго |