85 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Цедра - зовнішній шар шкірки апельсина, незамінний корисний продукт. Кількість цінних мінералів і вітамінів в цедрі часто перевищує їх вміст у самому фрукті. У його складі є селен, мідь, залізо, фосфор, калій, натрій, магній, кальцій, вітаміни А, групи В, фолієва кислота.
У східній медицині дуже цінують апельсинову кірку, використовуючи її у складі трав'яних чаїв.
Крім корисних властивостей, цедра апельсина використовується у всьому світі як пряність, має відмінний смак і аромат. Саме як натуральний ароматизатор цедру апельсина додають не тільки в кондитерські вироби, варення, компоти, але і страви з птиці і м'яса.
Загальновідомо, що апельсин, як інші цитрусові, багатий вітаміном С. А чи відомо вам, що крім аскорбінки цей фрукт містить вітаміни В, Е, К, Р, каротин, а також кальцій, велика частина якої зосереджена саме в скоринці. Її вживання є елементарною профілактикою проти остеопорозу, і відповідно неоціненним елементом у раціоні харчування дітей і старих.
Ефірне масло апельсина, вичавлена з шкірки, не тільки стимулює імунітет, але також діє заспокійливо на нервову систему, допомагаючи боротися з безсонням, стресами і нав'язливими страхами.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 150 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пакет |
Тип спецій | Цедра апельсина |