157 ₴
Папайя - це смачний і корисний для здоров'я фрукт.
В составе папайи много клетчатки, которая благотворно влияет на деятельность желудочно-кишечного тракта. Природный фермент папаин, в большом количестве имеющийся в папайе, способствует расщеплению белка, незаменим для тех, у кого затруднено усвоение белковой пищи. По количеству ценного каротина, — папайю сравнивают с морковью. Мякоть папайи богата витаминами и минеральными веществами, главные из которых – калий и магний – необходимы для профилактики возникновения болезней сердечно-сосудистой системы. Також папайя допомагає в боротьбі з різними внутрішніми паразитами, очищує організм, виводить шкідливі речовини, шлаки і токсини.
Вживання папайї сприяє зміцненню імунної системи і загальному відновленню організму.
Продукт у процесі приготування замочується в цукровому сиропі.
Країна виробник: Таїланд
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 0,7 г
Жири: 0,5 г
Вуглеводи: 81,8 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1396кДж/333ккал.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 500 г |
Тип продукції | Цукати |