65 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Ягоди ялівцю, як і сам хвойний чагарник, на якому їх можна виявити, – унікальний продукт. Адже всі його корисні якості складно перелічити. Причому люди з давнини вважали ялівець не тільки ліками, а й магічним рослиною.
Польза ягод проявляется в кулинарии, где они используются в качестве ароматических приправ, а также в ликеро-водочном производстве, где изготавливаются можжевеловое пиво и водка. Существует только одна разновидность – можжевельник казацкий, который абсолютно непригоден в пищу. Его полезные свойства ограничиваются лишь декоративными функциями в обустройстве ландшафтов.
У ялівці також міститься речовина кедрол, без якого немислимо сучасне мистецтво парфумерії, оскільки його основною функцією є фіксація запахів. Не кажучи вже про ароматичних маслах, що добуваються з рослини. По корисним властивостям цієї речовини можна писати багатотомні трактати. Ялівцеві плоди багаті мінеральними речовинами, але головне скарб ягід – це ефірна олія, концентрація якого досягає 2%.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 0,0 г
Жири: 0,0 г
Вуглеводи: 51,9 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 485кДж/116кал.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сушені |
Вага | 70 г |