

375 ₴
Показати оптові ціниЧервоний гострий перець "Чилі" - плід багатолітньої напівчагарник сімейства Пасльонових. Відноситься до овочевим культурам. Є однією з гірких різновидів перцю овочевого.
Червоний перець чилі містить вітаміни групи B, A, K, PP, C і E. Мінеральні речовини - калій, залізо, кальцій, цинк, магній, натрій і фосфор.
Користь червоного перцю "Чилі":
• за рахунок великої кількості капсаїцину плоди перцю мають потужну антибактеріальну та противірусну дію;
• підвищує імунітет, особливо опірність різним застуд;
• невелика кількість чилі стимулює роботу ШЛУНКОВО-кишкового тракту і підвищує апетит;
• знижує рівень цукру в крові;
• покращує зору;
• стимулює виділення ендорфіну і допомагає впоратися з безсонням, тривогою і депресією;
• корисний при боротьбі із зайвою вагою.
Червоний перець дуже пекучий! Потрібно дотримуватися ряд пересторог, вживаючи його в їжу:
• уникати контактів перцю зі слизовими;
• при попаданні перцю на слизові ретельно їх промити холодною водою і змастити рослинним маслом;