125 ₴
Паприка червона подрібнений — це слабожгучая різана пряність з червоного стручкового перцю, яка володіє солодкуватим смаком і неповторним ароматом.
Запах цієї спеції додає незабутній смак страв і закохує в себе з перших секунд.
Паприка дуже популярна в болгарської, угорської, мексиканської та азіатської кухні.
Паприка сприятливо впливає на організм:
• покращує кровообіг і полегшує біль в суглобах;
• заспокоює нервову систему і бореться з безсонням;
• зміцнює імунітет;
• стимулює ріст волосся і нігтів;
• підвищує апетит і покращує роботу шлунково-кишкового тракту.
Паприка відмінно поєднується з куркумою, кмином, кардамоном, орегано, петрушкою, часником, розмарином і шафраном.
Ароматну прянощі можна додавати в страви з м'ясом, рибою, морепродуктами, овочами, квасолею, соуси, супи, маринади і салатні заправки.
Паприку не потрібно довго піддавати термічній обробці, так як вона починає гірчити, а краще нагрівати в маслі або воді в самому кінці приготування.
Якщо Ви ще не використовували паприку у своїх кулінарних рецептах, то обов'язково спробуйте, адже вона здатна надати Вашим стравам незабутній смак і аромат.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип спецій | Паприка |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 300 г |