185 ₴
Чорниця в'ялена в цукровій пудрі — дуже смачний і незвичайний продукт, який відмінно заміняє цукерки.
Чорниця у в'яленому вигляді зберігає корисні елементи, хоча з деякими змінами.
Ці маленькі темні ягоди містять:
- вітаміни А, С і К;
- антиоксиданти;
- мінерали залізо і мідь;
- харчові волокна;
- каротиноїди.
Корисні властивості чорниці:
• покращує зір;
• зміцнює серцево-судинну систему;
• підвищує імунітет;
• містить речовини, які допомагають засвоювати кальцій і синтезувати колаген.
Чорницю в цукровій пудрі можна їсти, як цукерки — це відмінне ласощі з незабутнім смаком.
Також, ягоди можна додавати в каші, випічку, або прикрашати десерти, торти, печиво та інші страви.
Країна виробник: Франція
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 4,3 г
Жири: 0,2 г
Вуглеводи: 71,5 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1276 кДж/305кал.