




1 874 ₴
Показати оптові ціниБлакитна матчу — це смачна, корисна і ароматна пудра з перетертих сушених квіток Анчана.
Анчан (Кліторія трійчаста) — це вічнозелена трав'яниста квіткова рослина, що виростає в тропічній частині Південно-Східної Азії. Цей напій дивного блакитного кольору містить велику кількість корисних речовин, а також не містить кофеїн.
У сухому вигляді голуба матчу сіро-синього кольору, який при заварюванні змінюється на неймовірно красивий блакитно-блакитний.
Аромат дуже легкий і квітковий, а смак – тонкий, м'який, з яскраво вираженим присмаком квітів і трав. Чай з Анчан солодкий і не вимагає додаткових підсолоджувачів.
Корисні властивості блакитний матчі:
• зміцнює імунітет;
• бореться з безсонням;
• прискорює обмінні процеси;
• покращує зір;
• розслабляє нервову систему і знімає стрес;
• покращує настрій;
• омолоджує шкіру, сприяє виробленню власного колагену;
• позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту;
У Таїланді дуже люблять пити охолодженим пурпурний чай, особливо після обіду, так як він швидко втамовує спрагу.
У східній кухні дуже люблять експериментувати з анчаном, тому в холодні та гарячі напої додають сік лайма.
Він не тільки підсилює корисні властивості чаю, а також може змінювати колір напою на пурпуровий.
У холодний анчан можна також додати не тільки лайм, а і м'яту, імбир, корицю, мед, лимон.
Вкусный рецепт освежающего напитка из голубой матчи:
1. Залейте 1 чайную ложку голубой матчи 400 - 500 мл горячей водой (около 85-90 °C).
2. Отдельно смешайте сок лайма, или лимона, 2 столовые ложки меда и щепотку гималайской соли. И добавьте в эту смесь около 100 мл воды комнатной температуры и несколько кубиков льда.
3. Осталось только смешать все вместе и наслаждаться незабываем вкусом освежающего голубого напитка.
В холодный зимний период можно приготовить горячий целебный напиток, который укрепляет иммунитет, улучшает общее состояние организма и борется с первыми симптомами гриппа и простуды.
Добавьте 1 чайную ложку голубой матчи и 1 чайную ложку меда в 250 - 300 мл кипяченой воды +80-85°C и размешайте. Потом в чай добавьте лимонный сок и наслаждаетесь полезным и вкусным напитком.
Блакитну матчу використовують в кулінарії, як натуральний барвник для різних страв і десертів. Часто порошок Анчана додають в рис, чізкейки, заварні креми та пироги.
У тайській кухні квіти Анчан використовують багато століть, вони сприяють омолодженню і прискорюють метаболізм. Блакитну матчу можна заварювати з молоком, як рослинною, так і коров'ячому, щоб отримати дуже смачний блакитний матчу-латте.
Також матчу з Анчан можна додавати в смузі, боулы, йогурти, морозиво, каші, коктейлі, випічку та інші страви.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Таїланд |
| Вага | 500 г |
| Упаковка | Дой-пак |