622 ₴
Копчена паприка - це слабожгучій мелена пряність з копченого червоного стручкового перцю, яка має солодкуватий смак і неповторним ароматом з димними нотками.
Перед приготуванням спеції перець піддається копчення, що надає паприці ще більш насичений аромат і смак.
Димний запах цієї спеції додає незабутній смак страв і закохує в себе з перших секунд.
Копчена паприка дуже популярна в болгарській, угорської, мексиканської і азіатської кухні.
Паприка сприятливо впливає на організм: • покращує кровообіг і полегшує біль в суглобах; • заспокоює нервову систему і бореться з безсонням; • зміцнює імунітет; • стимулює ріст волосся і нігтів; • підвищує апетит і покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Копчена паприка відмінно поєднується з куркумою, кмином, кардамоном, орегано, петрушкою, часником, розмарином і шафраном. Ароматну пряність можна додавати в страви з м'ясом, рибою, морепродуктами, овочами, квасолею, соуси, супи, маринади і салатні заправки.
Паприку не потрібно довго піддавати термічній обробці, так як вона починає гірчити, а краще нагрівати в маслі, або воді в самому кінці приготування. Якщо Ви ще не використовували копчену паприку в своїх кулінарних рецептах, то обов'язково спробуйте, адже вона здатна надати Вашим стравам незабутній смак і аромат.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Тип спецій | Паприка |