

49 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Мусковадо - це неочищений і нерафінований темний тростинний цукор, який кристалізований після першого уварювання соку.
Видобувають мусковадо із соку цукрової тростини, який дуже схожий на бамбук, вперше його почали видобувати Південної Америки.
Корисні властивості, якими володіє мусковадо пояснює його популярність у наш час.
Кристали мусковадо вологі, великі, мають насичений темно бурий колір і дуже ароматні з запахом меляси.
Корисні властивості темного тростинного цукру:
• глюкоза в мусковадо більш високої якості, ніж у звичайному білому цукрі. Вона здатна швидко відновити сили і енергію в організмі. Особливо корисно випити чай, або смачну цукерку з натуральних сухофруктів з темним цукром мусковадо під час важких розумових навантаженнях;
• глюкоза в цьому цукрі не відкладається в жирові складки, так як в ньому присутні неочищені рослинні волокна, які допомагають повністю засвоїтися вуглеводів. Головне правило, не зловживати солодким;
• збереження традиційного способу технологічної обробки цукру дозволяють зберегти вітаміни групи В, кальцій, магній, фосфор і залізо;
• клітковина в неочищеному тростинному цукрі нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.
Цей вид тростинного цукру дуже полюбився кондитерам, так як він надає особливий колір випічці і кремів, а також незамінний в темній випічці, коли потрібна патока.
Також, його можна додавати в різні соуси, маринади і заправки.
Країна виробник: Маврикій
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 0,6 г
Жири: 0,0 г
Вуглеводи: 94,4 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1150 кДж/275 ккал
| Основні | |
|---|---|
| Тип цукру | Тростинний коричневий |
| Упаковка | Картонна пачка |
| Вага | 100 г |