225 ₴
Мандарини — це цитрусові рослини, плоди яких мають великою кількістю корисних властивостей. Їх вживають як в сирому, так і в переробленому вигляді. Сушені мандарини — один із видів приготування плодів, який зберігає всі корисні властивості фрукта.
Багатий склад сушених мандаринів дозволяє застосовувати їх як додатковий засіб лікування в якості вітамінних і мінеральних коштів. Також в продукті міститься низька кількість жирів і холестерину, що дозволяє застосовувати його при цукровому діабеті і проблемами із зайвою вагою. При схудненні сушений мандарин їдять разом з чаєм, що зменшує апетит.
Регулярне вживання продукту в якості профілактичного засобу покращує імунну систему і стимулює організм до боротьби з шкідливими мікроорганізмами. Цитрусовий фрукт запобігає розвиток грибкових захворювань і знищує бактерії. Також сушений мандарин володіє протизапальною дією. Скоринки допомагають від кашлю і болю в горлі.
Фрукт нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту і стимулює вироблення необхідних речовин в організмі, а також покращує метаболізм. У сушеному вигляді мандарин запобігає появі раку шлунка.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Мандарини |
Вага | 250 г |