480 ₴
Показати оптові ціниСушеный органический барбарис имеет изысканный терпкий вкус, который дополняет вкусные и сладкие рецепты. Они чаще всего применяются в Иране, чтобы добавить вкуса к шафрановому рису и мясным блюдам. Ягоды сушеные барбариса также интересно дополняют куриный салат, кускус, жареные овощи и супы. Если блюдо слишком сладкое или обладает сильным ароматом, который подавляет блюдо, использование палочки из сушеных ягод может помочь смягчить сладость.
Ягоди барбарису активно використовуються в дієтології з-за відсутності низької теплотворної здатності і неймовірно корисного і унікального хімічного складу. Продукт низькокалорійний.
Ягоди барбарису посилюють апетит, підвищують опірність організму до радіоактивного опромінення, уповільнюють старіння, очищають організм, зміцнюють серцевий м'яз, знижують кров'яний тиск, виводять токсини і шлаки, виявляють кровоспинні, в'яжучі, жарознижуючі, протимікробні, жовчогінні властивості.
Їх рекомендують вживати при захворюваннях селезінки, виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, геморої, хворобах печінки, запаленні сечового міхура і нирок, ревматизмі, фурункулах, кон'юнктивіті.
Країна виробник: Узбекистан
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 0,0 г
Жири: 0,0 г
Вуглеводи: 38,0 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 465 кДж/111кал.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Тип продукції | Сушені |
Вага | 1 г |
Культура | Барбарис |