63 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Рис арборіо – один з різновидів короткозернистого рису, що росте в північній частині Італії, а саме у Паданській рівнині. Ця крупа відноситься до сімейства злакових і є дуже популярною сьогодні.
Продукт багатий на вітаміни групи В (особливо вітамін В1), що забезпечують нормальну діяльність нервової системи і є обов'язковими учасниками обмінних процесів. У ньому присутні багато мінерали і мікроелементи (магній, фосфор, селен, цинк, залізо та ін).
Рис арборіо висаджують в березні, потім поля, що мають ухил, заливають водою, яка поступово стікає з певною швидкістю. Збір врожаю припадає на вересень. До цього часу оболонка зерен стає коричневою і сухий. Переробка рису полягає у видаленні лушпиння і шліфовці білих напівпрозорих зерен. Крім Італії цей сорт вирощують в США (Техас і Каліфорнія), але славиться у всьому світі саме рис з П'ємонту.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 0.5 кг |
Вид крупи | Рисова |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |