120 ₴
Показати оптові ціниЯблочная клетчатка изготавливается из яблочных выжимок, метод гарантирует высокое качество конечного продукта. Высокое содержание волокна природного происхождения в продукте помогает держать работу желудочнокишечного тракта. Яблочная клетчатка может быть добавлена в воду, сок и другие напитки, а также в кефир или йогурт, супы, соусы, сухие завтраки. Важное правило - вы не должны потреблять продукт "сухой".
Как использывать.
Додати безпосередньо в рідину або суху суміш. Змішайте одну столову ложку порошку яблучної клітковини з 300-350 мл води або соку. Яблучний пектин є відмінним джерелом харчових волокон. У яблоной клітковині міститься 25% розчинних і 75% нерозчинних волокон.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 4,6 г
Жири: 2,5 г
Вуглеводи: 0,0 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 906 кДж/221 ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |