130 ₴
Показати оптові ціниПесто – це знаменитий зелений італійський соус з яскравим смаком. Песто винайшли в Генуї, в області Лігурія, що розташована на півночі Італії. Свою назву соус отримав від італійського слова «розтирати». Соус песто готують, ретельно розтираючи всі інгредієнти. Цей соус цікавий тим, що для його приготування не потрібно ніякої теплової обробки: інгредієнти просто слід подрібнити і змішати.
Классический итальянский соус песто подают к пасте и разнообразным блюдам из макаронных изделий, используют как самостоятельный соус, а также в качестве основы для другого соуса. Рыба, запеченная с песто, приобретает своеобразный пикантный нежный вкус. Песто превосходно дополнит запеченное мясо или птицу, идеально проявит себя в салате из свежих овощей или в овощном карпаччо. И конечно, станет отличным дополнением к сыру или овощной закуске.
Основні | |
---|---|
Вага | 190 г |
Виробник | Barilla |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Скляна банка |