103 ₴
Склад: 100% курага екстра сорт. Без ГМО та хімічних добавок.
Курага не може похвалитися високим вмістом вітамінів, але зате мінеральних речовин, у тому числі калію, магнію, кальцію, заліза і фосфору, в куразі значно більше, ніж у свіжих абрикосах. Багато в куразі вітаміну В5, органічних кислот і пектинів, що ефективно виводять з організму людини важкі метали та радіонукліди. Насолода кураги - наслідок високого вмісту глюкози, сахарози та фруктози. Їхня сумарна частка може бути більше 80 відсотків.
Вживання в їжу кураги рекомендують при анемії, ослабленому зорі, серцевих хворобах і як загальнозміцнюючий засіб. Вона сприяє усунення закупорки судин і пом'якшує тверді пухлини, омолоджує шкіру і зміцнює волосся. Рослинні волокна, що містяться в куразі, допомагають очищенню кишечника. Відома курага, як засіб зміцнення серця, підвищення гемоглобіну. Дієтичні властивості обумовлені головним чином переважанням солей калію над солями натрію. Високий вміст магнію дозволяє рекомендувати курагу для лікування гіпертонічної хвороби та деяких форм недокрів'я.
Продукт у процесі приготування замочується в цукровому сиропі.
Країна виробник: Узбекистан
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 5,2 г
Жири: 0,3 г
Вуглеводи: 51,0 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 899кДж/215ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 300 г |
Країна виробник | Узбекистан |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Абрикос |
Тип | Фасовані |