151 ₴
Глінтвейн – це найпопулярніший коктейль з вина (гарячий алкогольний напій), що має простий і геніальний склад: нагріте червоне вино зі спеціями (прянощами) та медом.
Виникнення глінтвейну продиктовано бажанням північних народів зігрітися. Ідеальної формули не існує. Головні винні експерти світу рекомендують додавати в сухе або напівсухе вино палички кориці, гвоздика, аніс, апельсинову шкірку, кардамон, свіжий лимон, імбир, яблука, запашний перець, родзинки, чилі, мед або цукор в різних пропорціях. Головне – напій глінтвейн повинен подобається на смак і не п'янити, а зігрівати.
Ідею змішувати червоне вино з фруктами, прянощами і медом подали римляни.
Ми зібрали найкращі ароматні прянощі для цього чудового напою, що б Ви могли зігрітися і насолодитися прекрасними осінніми та зимовими вечорами.
Класичний рецепт глінтвейну
1. Апельсины и лимон обдать кипятком и тщательно натереть жёстким полотенцем. Затем снять с них цедру, избегая белой подкожицы.
2. Положить цедру в кастрюлю с толстым дном, добавить смесь пряностей и воду. Часть воды можно заменить соком с одного апельсина, не больше. Довести до кипения и проварить, помешивая, в течение 10-15 минут.
3. Уменьшить огонь, и добавить сахар, или мед. Помешивать до полного его растворения. Добавить вино и потомить с сиропом на медленном огне.
4. Довести глинтвейн до температуры 70-80 градусов, периодически помешивая, накрыть крышкой и выключить огонь.
Дати напою настоятися, а потім подати до столу.
Основні | |
---|---|
Вага | 150 г |