430 ₴
Не дивлячись на свій специфічний запах, асафетида просто незамінна в багатьох рецептах вегетаріанської кухні і її варто застосовувати, щоб урізноманітнити смак улюблених страв. Її можна додавати в супи, і при приготуванні овочів, хумус і соус песто замість часнику, який передбачається там за оригінальним рецептом і т. д. Асафетида абсолютно натуральна, у ній немає ніяких додаткових хімічних елементів. Вона навіть має корисні властивості: зменшує метеоризм, а перетравлення їжі відбувається легше.
Асафетіда – це молочко з коренів однойменного рослини, в народі також називають ферула смердюча. Коли молочко контактує з повітрям воно перетворюється в смолу-латекс. Потім цю смолу перетирають так і виходить спеція, іменована асафетидой.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.25 г |
Країна виробник | Індія |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | Асафетіда |
Тип спецій | Асафетіда |