30 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Сухий імбир містить безліч корисних компонентів, необхідних організму, вітаміни групи В, А, К, С та мінерали.
Імбир використовують у медицині та харчуванні, завдяки корисним властивостям. Його вживають у сушеному, сирому та меленому вигляді, у вигляді соку або олії.
Імбир додають у страви у вигляді спеції під час приготування випічки, десертів та цукерок. Він часто стає одним із інгредієнтів соусів, маринадів, супів, салатів та коктейлів. Корінь імбиру відтінює смак м'яса та овочевих страв.
У складі імбиру присутні клітковина, рибофлавін, пантотенова і кавова кислоти, тіамін, куркумін, капсаїцин і флаваноїди.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Країна виробник | Індія |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | сушений корінь імбиру |
Тип спецій | Імбир |