32 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Боби фава не даремно називають суперфудом зі сходу. Як і у всіх бобових, в ній міститься дуже багато білка. Також у її складі велика кількість вуглеводів і зовсім мало жирів. Багато тут і корисних мікроелементів: калій, натрій, кальцій, каротин, аскорбінова кислота, вітаміни групи В, залізо і магній, а також необхідні для здоров'я амінокислоти.
Рослинний білок добре засвоюється організмом, що дуже важливо, якщо ви сидите на вегетаріанській дієті або обмежуєте себе в харчуванні. Фава покращує метаболізм за рахунок великого вмісту клітковини, що сприяє зниженню ваги, тому її дуже люблять ті, хто стежить за фігурою.
Особливо рекомендується звернути увагу на цей продукт тим, хто дотримується посту. Організму в цей час дуже нелегко перебудуватися на пісний раціон, він починає відчувати дефіцит білка і необхідних амінокислот, що містяться в м'ясі. Тому страви з бобів в цей час як ніколи в нагоді. Це повністю рослинний продукт, який не містить ні краплі продуктів тваринного походження. Тому його по достоїнству оцінять і строгі вегани, і більш лояльні вегетаріанці.
Фаву можна використовувати як самостійну страву або як смачну намазку на хліб, щоб зробити корисні бутерброди. У Греції її подають з оливками, пітою і овочами. Також вона гармонійно поєднується з м'ясними та рибними стравами, цікавий смак вийде, якщо додати фаву в салат.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 26,1 г
Жири: 1,5 г
Вуглеводи: 33,3 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1426 кДж/341 ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 0.5 кг |
Основні | |
Упаковка | Дой-пак |