120 ₴
Сироп (пекмез) з винограду "Gesas" 380 г
Екзотичне слово "пекмез", або "бекмес", прийшло до нас з Туреччини. Пекмези готуються шляхом випарювання води з фруктів або ягід, і являють собою їх згущений сік або сироп. Особливість пекмезов в тому, що він готується без застосування цукру. В якості консерванту виступає власні цукру фруктів, які концентруються при згущенні соку.
Виноградний пекмез є найдавнішим з усіх пекмезов і давно зарекомендував себе і як натуральний підсолоджувач і як продукт для здоров'я. Він володіє приємним смаком і запахом і містить велику кількість вітамінів, мікроелементів і натуральних вуглеводів. Він корисний при таких захворюваннях як анемія, захворювання кишечника і нирок. Він може бути джерелом енергії, підвищуючи працездатність і імунітет до інфекційних захворювань, сприяє поліпшенню кровообігу і підвищує апетит. Завдяки смаку поєднується практично з будь-якими продуктами.
Як вживати пекмези
Способів вживання пекмезів як і сиропів дуже багато. Вживати його можна в якості здорового продукту, у вигляді добавки до їжі або у вигляді сиропу.Можна використовувати його в якості варення.У харчовій промисловості пекмези використовуються для приготування варення, джемів, рахат-лукуму та інших солодощів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Склад | 100% пекмез з винограду |
Упаковка | Скляна пляшка |
Основні атрибути | |
Вага | 380 г |
Тип | сироп |