160 ₴
Про користь сушеного гарбуза знають уже протягом кількох століть. Гарбуз використовувалася у виготовленні лікарських препаратів, мазей і настоянок. Він багатий бета-каротином, пектином і легкозасвоюваними цукрами. Хімічний склад теж вражає - кальцій, фосфор, фтор, цинк, мідь, залізо, магній, натрій і калій. Крім того, плоди гарбуза багаті вітамінами A, C, E, Pp, а також рідкісним вітаміном K і T, а саме ці речовини відповідають за омолодження організму.
Володіючи таким відмінним складом, сушений гарбуз здатний надавати на організм людини чарівний вплив. Регулярне вживання в їжу допомагає боротися з депресією, безсонням. Також, сушений гарбуз робить позитивний вплив на імунну систему організму і допомагає при авітамінозі. До інших позитивних властивостей цього продукту відносять:
1. Захист очей від гострих запальних захворювань, підтримка зору;
2. Зміцнення стінок судин і нормалізація артеріального тиску;
3. Виведення токсинів і шлаків з травної системи;
4. Зняття болю при серцево-судинних захворюваннях.Стабілізація серцевого ритму;
5. Регенерація тканин і природне омолодження організму.
При всій корисності існує кілька обмежень при вживанні цього продукту. Лікарі радять уникати його людям, що страждають порушенням кислотно-лужного балансу або на цукровим діабетом.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Гарбуз |
Вага | 500 г |