30 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Сушений органічний барбарис має вишуканий терпкий смак, який доповнює смачні і солодкі рецепти. Вони найчастіше застосовуються в Ірані, щоб додати смаку до шафрановому рісу і м'ясних страв. Ягоди сушені барбарису також цікаво доповнюють курячий салат, кускус, смажені овочі і супи. Якщо страва дуже солодке або володіє сильним ароматом, який пригнічує блюдо, використання палички з сушених ягід може допомогти пом'якшити солодкість.
Ягоди барбарису активно використовуються в дієтології з-за відсутності низької теплотворної здатності і неймовірно корисного і унікального хімічного складу. Продукт низькокалорійний.
Ягоди барбарису посилюють апетит, підвищують опірність організму до радіоактивного опромінення, уповільнюють старіння, очищають організм, зміцнюють серцевий м'яз, знижують кров'яний тиск, виводять токсини і шлаки, виявляють кровоспинні, в'яжучі, жарознижуючі, протимікробні, жовчогінні властивості.
Їх рекомендують вживати при захворюваннях селезінки, виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, геморої, хворобах печінки, запаленні сечового міхура і нирок, ревматизмі, фурункулах, кон'юнктивіті.
Країна виробник: Узбекистан
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 0,0 г
Жири: 0,0 г
Вуглеводи: 38,0 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 465 кДж/111кал.
Країна виробник: Узбекистан
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 0,0 г
Жири: 0,0 г
Вуглеводи: 38,0 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 465 кДж/111кал.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Тип продукції | Сушені |
Вага | 30 г |
Культура | Барбарис |