123 ₴
Борошно виготовлене з цільної вітамінної буряків, яка сушилася без термообробки шляхом бережний низькотемпературного сушіння, тим самим зберігаючи всі корисні властивості.
Бурякова борошно являє собою порошок делікатного тонкого помелу з фракцією 50-100 мікрон.
Тонкий помел забезпечує підвищену розчинність, моментальне насичення натуральним буряковим колоритом, максимальне засвоєння організмом всіх корисних речовин, що містяться в ньому.
Сушену буряк вживають в їжу для виведення з організму шлаків і токсинів, а також як засіб, що збуджує апетит і піднімає настрій.
Містяться в буряку бетаїн і бетанін — унікальні, поки не виявлені в інших речовинах алкалоидоподобные сполуки сприяють розщепленню і засвоєнню їжі і беруть участь в утворенні холіну, поліпшує роботу печінки, підвищує життєдіяльність її клітин.
Муку можна додавати у випічку, для холодних страв, в різні смузі та каші. Так само вона використовується в якості натурального барвника, тим самим надає страві не тільки красивий колір, але і збільшує його користь для здоров'я.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 9,0 г
Жири: 0,6 г
Вуглеводи: 56,6 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1075 кДж/257 ккал
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.25 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |
Культура | Буряк |