32 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Мелена зіра (кумин) у східній кухні вважається пряністю на всі випадки життя. Сильний пряний аромат і гоструватий смак з горіховим відтінком куміна можна відчути в стравах з овочів і бобових, м'яса і риби, салатах і маринованих овочах і фруктах, у сирах і кисломолочних напоях. Традиційно зіру додають в середньоазіатський плов і латиноамериканський фахітос, в магрибський кускус і в іспанський чилі-кон-карне, у французький сир і африканські боршети.
Можна сміливо сказати, що в яку б страву ви не додали дрібку зіри, виграє не лише її смак, а й значно покращається якість. А все тому, що індійська зіра - природні ліки, що цінуються за свої численні цілющі властивості, головне з яких - позитивний вплив на травлення. Тяжкі для організму страви з м'яса та бобових, такі популярні у східних країнах, засвоюються набагато легше, якщо в них є ціла чи мелена зіра. У мам, що годують, які люблять зіру, покращується якість і кількість молока, а у малюків зникають коліки. А ті, хто страждає на безсоння, відчують на собі приємний заспокійливий ефект чудодійного насіння.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Країна виробник | Єгипет |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | 100% насіння зири (куміна) |
Тип спецій | Зіра |