248 ₴
Показати оптові ціниТростинний (коричневий) цукор — це корисний цукор із соку рослини сімейства злакових цукрового очерету.
Вперше почали вирощувати цукровий очерет в Індії, поступово він набрав популярність і його почали культивувати в інших країнах.
Якщо порівняти коричневий цукор буряковий білий, то в першому набагато більше корисних речовин.
Глюкоза в тростинному цукрі низькокалорійна і краще засвоюється організмом, а також сприяє появі енергетичних запасів.
Тростинний цукор містить вітаміни групи В, мінерали (кальцій, магній, фосфор, залізо) і клітковину.
Замінивши всі підсолоджувачі у своєму раціоні на коричневий цукор, у вас покращиться кровообіг, і зміцниться імунітет.
Додайте тростинний цукор в улюблені напої, солодощі, випічку, і ви отримаєте незабутній аромат і карамельний смак.
Італійський тростинний цукор zollette di Zucchero grezzo di Canna представлений у вигляді коричневих кубиків. Така форма продукту робить його більш зручним для використання.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Картонна пачка |
Форма випуску | Рафінад |
Тип цукру | Тростинний коричневий |